BILEN TIL DEN AKTIVE LIVSSTIL

 

Find bilen, der har plads til dit grej

Er du på udkig efter en bil, der kan tage dig på eventyr, som tilgodeser dine behov for plads og hvis robuste køreegenskaber kan håndtere selv det mest krævende terræn? Så er en bil til den aktive livsstil den rette for dig.

 

BILEN SKAL VÆRE EGNET TIL DIN AKTIVE LIVSSTIL

 

Løber eller motorcrosser du i skoven? Eller er du mere til vandring i udfordrende landskab eller badning i de danske have uanset årstid? Uanset hvilken aktivitet du foretrækker, vil en bil til aktiv livsstil kunne støtte dig og din livsstil ved blandt andet at have:

 

 • God plads til udstyr.
 • Robuste egenskaber, der kan håndtere krævende terræn.
 • Høj komfort, der gør de længere ture mere komfortable.

 

Er du klar til at finde en bil til den aktive livsstil? Så gå på opdagelse i vores udvalg af biler på shop.wismo.dk.

HVILKE BILER ER GODE TIL EN AKTIV LIVSSTIL?

 

Når det kommer til biler, der er velegnet til en aktiv livsstil, er der to biltyper, der typisk nævnes: SUV’en og stationcaren. Vi gennemgår de to biltyper her:

 

Derfor er en SUV velegnet til den aktive livsstil

 

SUV står for Sport Utility Vehicle og er en biltype hvis popularitet er vokset støt igennem de seneste år. SUV’en er typisk kendetegnet ved at være højere end en almindelig personbil, bredere og med et mere råt og markant design.

En SUV er velegnet til en aktiv livsstil på grund af sin højde og gode plads til at transportere udstyr og bagage.

Den er også normalt mere kraftfuld end andre biltyper, hvilket gør den mere velegnede til at trække trailere eller både. Derudover har mange SUV-modeller kraftige motorer, som gør dem mere velegnede til kørsel på ujævne underlag.

  Derfor er en Stationcar velegnet til en aktiv livsstil

   

  Hvis du ikke skal på de store ekspeditioner til svært tilgængelige og fjerntliggende steder, men blot ønsker en solid bil med plads til alt dit udstyr, så kunne en stationcar være det rette for dig.

  En stationcar er velegnet til en aktiv livsstil på grund af dens ekstra plads og fleksibilitet. Den har normalt mere bagageplads end en sedan eller coupé, hvilket gør det nemmere at transportere sportsudstyr og andet oppakning. Mange stationcarmodeller har også sammenklappelige bagsæder, som giver endnu mere plads, når det er nødvendigt.

  Udover at være praktisk til transport af udstyr, kan en stationcar også være mere behagelig for passagererne, især hvis man ofte tager flere personer med på ture eller eventyr.

   

  Hvilket udstyr bør du tilkøbe til din bil? 

  Hvis du har en aktiv livsstil og bruger din bil til at transportere udstyr eller til at komme til og fra afsidesliggende steder, kan det være en god idé at investere i følgende udstyr til bilen:

   

  • Tagboks: En tagboks giver ekstra opbevaringsplads og beskytter dit udstyr mod vejr og vind.
  • Trækkrog: Hvis du har brug for at trække en trailer eller båd, er en trækkrog et must. Vær dog opmærksom på hvor meget vægt bilen må trække.
  • Undervognsbeskyttelse: Skal du køre på ujævnt terræn, kan undervognsbeskyttelse beskytte bilens undervogn mod skader.
  • Stænklapper: Kommer du til at køre i mudret terræn, så sørger stænklapperne for at det vand og snavs som typisk kastes op på bilen, holder sig under bilen. Dette skåner din bil i længden og minimerer risikoen for stenslag.

  FIND DIN NYE BIL

  Uanset om du skal bruge bilen til at køre i skoven, til at trække en båd, eller blot ønsker en bil med plads til alt dit udstyr, så finder du den hos Wismo.

  FIND DIN NYE BIL

  Uanset om du skal bruge bilen til at køre i skoven, til at trække en båd, eller blot ønsker en bil med plads til alt dit udstyr, så finder du den hos Wismo.

  Ring til kundeservice

  Telefon: + 45 88 53 38 00

  Mandag-fredag: 9:00 - 15:30.
  Helligdage: Lukket.
  Har du brug for hjælp?
  Luk