Bybilen – velegnet til smalle gader og tæt trafik

Er du på udkig efter en økonomisk bil, der er nem at manøvrere rundt samtidig med, at den har et friskt og trendy design? Så er bybilen måske den rette bil for dig. Den er skabt til start-stop-kulturen i byen, nem at parkere og så er den økonomisk både når det kommer til drift, anskaffelse og reparation.

 

Hvorfor købe en bybil?

  • En bybil gør dine ture rundt i byen lettere og mere behagelige.
  • Det er lettere at parkere en bybil end en større bil, og den passer også ind på de små p-pladser.
  • Bybilen egner sig perfekt til den urbane livsstil med korte ture, men er også en god partner på de længere og snoede køreture.
  • Det koster mindre at vedligeholde en mindre bil.
  • Bybiler har typisk et mindre forbrug end de større biler.

 

Hvem køber en bybil?

Selvom en bybil oftest er lille, har den mange fordele, og den tiltaler derfor en bred gruppe af mennesker. Helt oplagt er bybilen først og fremmest til folk der bor i byen, men den er faktisk også perfekt som bil nummer 2 eller til førstegangskøberen. Vi forklarer dig hvorfor her.

Bilen til det urbane menneske

 

Bybilen er som navnet indikerer perfekt til det travle bymenneske, som drømmer om at komme nemt og komfortabelt fra A til B i eller omkring byen. De er skabt til den hurtige start-stop-kultur, de er nemme at manøvrere rundt i smalle gader og så passer de ind i selv den mindste parkeringsbås.

Tidligere var udstyrsmængden i de mindre bybiler ikke imponerende, men i takt med at bilstørrelsens popularitet er vokset, er udstyrsmængden fulgt med. Se nedenfor hvilket udstyr du kommer til at sætte pris på, når du kører i byen.

Parkeringssensor bag

De fleste parkeringsskader sker i stressede situationer, hvor man ikke får orienteret sig ordentligt, men med en parkeringssensor bag på bilen får du hjælp til at komme ind i parkeringsbåsen uden skrammer og buler.

Apple Carplay & Android Auto

I tæt trafik kan et hurtigt glimt på telefonens navigation resultere i et sammenstød. Med Apple Carplay & Android Auto kan du koble din smartphone direkte til bilens infotainmentsystem, så du kan holde blikket oppe.  

Automatisk Nødbremse

Bilens automatiske nødbremsesystem advarer dig, hvis der registreres en bil eller person på vejen foran dig. Hvis du ikke reagerer på alarmen, bremser bilen for dig. Det øger både din og de bløde trafikanters sikkerhed.

Den perfekte bil nummer to

 

Har du allerede en stor bil holdende hjemme i indkørslen, og er du på udkig efter en ekstra bil som skal lette jeres hverdag? Så kunne en bybil netop være den bil, der løser jeres logistiske udfordringer.

Typisk afsætter man ikke det samme budget til bil nummer 2 som man gør til bil nummer 1. Bybilen er dermed perfekt da den både kører langt på literen og er billig i anskaffelse. For at I bliver glade for en bybil som bil nummer 2, kræver det selvfølgelig at I kan klare jer med et mindre bagagerum og dermed bruge bil nummer 1, når I skal på længere ture, der kræver større oppakning. I nogle bybiler er det dog muligt at lægge bagsæderne ned og dermed maksimere pladsen i bagagerummet.

Passer en bybil til mine behov?

Når det kommer til biler, har vi alle forskellige behov. Stil dig selv nedenstående spørgsmål og bliv klogere på, om en bybil kan dække dine.

Hvad er dit kørselsbehov?

Kører du typisk i byen og kun til tider længere strækninger, kan du sagtens vælge en bybil. Hvis du derimod allerede nu ved at du skal bruge bilen til at pendle mere end 60 km dagligt, er en bybil ikke nødvendigvis det rigtige for dig og du bør overveje en SUV i stedet. Tag eventuelt et kig på vores pendlerbiler her.

 

Hvad er dit pladsbehov?

Hvis volumen på bagagerummet ikke betyder alverden for dig og du oftest kun har brug for at have en mindre oppakning med, så kunne bybilen sagtens være noget for dig. Har du derimod behov for at kunne transportere større ting, fx en barnevogn, råder vi dig til at kigge på vores familiebiler.

 

Hvad er dit budget?

Bybilerne er kendt for at være den billigste bilgruppe på markedet blandt andet på grund af den fordelagtige brændstoføkonomi. Har du ekstra råderum i budgettet, kan du overveje at vælge en elektrisk bybil eller du kan vælge at gå en bilgruppe op og i stedet kigge på en familiebil.

Vores mest populære bybiler

PEUGEOT 208

Se priser her

CITROËN C3

Se priser her

OPEL CORSA

Se priser her

PEUGEOT 208

Se priser her

CITROËN C3

Se priser her

OPEL CORSA

Se priser her

FIND DIN NYE BYBIL PÅ WISMO SHOP

Uanset om du er på udkig efter en bil nummer 2 eller den perfekte bil til bykørsel, så finder du den hos Wismo. 

FIND DIN NYE BYBIL PÅ WISMO SHOP

Uanset om du er på udkig efter bil nummer 2 eller den perfekte bil til bykørsel, så finder du den hos Wismo. 

Ring til kundeservice

Telefon: + 45 88 53 38 00

Mandag-fredag: 9:00 - 15:30.
Helligdage: Lukket.
Har du brug for hjælp?
Luk