BILEN MED HØJ INDSTIGNING

 

Find bilen hvor du sidder højt og komfortabelt

Står komfort, nem indstigning og et godt udsyn højt på prioriteringslisten, når du skal vælge ny bil? Så kunne en bil med høj indstigning være det rette valg for dig.

 

TRE GRUNDE TIL AT VÆLGE EN BIL MED HØJ INDSTIGNING

 

Bilen med høj indstigning er tiltrækkende for mange forskellige bilkøbere. Fælles for dem alle er dog, at de vægter komfort rigtig højt og ønsker en bil, der ikke blot er god at køre i, men som også gør hverdagen nemmere.

 

 • Du stiger ”ind” i bilen og ikke ”ned” i bilen.
 • Det er nemt at læsse indkøbsvarer eller børn ind i bilen.
 • Du sidder højt og har et godt overblik over vejen
Var ovenstående grunde nok til at overbevise dig om, at en bil med høj indstigning er den rette for dig? Så kan du nemt og enkelt bestille din nye bil med høj indstigning online her.

HVILKE BILER HAR HØJ INDSTIGNING?

 

Når det kommer til biler med høj indstigning, er der to biltyper, der typisk nævnes: SUV’en og Crossoveren. Vi gennemgår de to biltyper her:

Hvad er en SUV?

SUV står for Sport Utility Vehicle og er en biltype hvis popularitet er vokset støt igennem de seneste år. SUV’en er typisk kendetegnet ved at være højere end en almindelig personbil, bredere og med et mere råt og markant design.

 

FIRE FORDELE VED EN SUV:

 • Nem indstigning
 • Komfortabel
 • God passagerplads
 • Godt udsyn og overblik over vejen

 

SUV’en kan opdeles i to typer; den kompakte SUV og den store SUV. Eksempler på den kompakte SUV er blandt andet den populære Peugeot 2008 og Citroën C3 Aircross. Her får man stadig den høje indstigning og det gode udsyn. SUV’er som Opel Grandland og Peugeot 3008 er store SUV’er, og udover den høje indstigning og det gode udsyn får du også markant mere plads og øget komfort.

KOMPAKT SUV - CITROËN C3 AIRCROSS

Den perfekte SUV til hverdag i byen og en aktiv livsstil.

STOR SUV - PEUGEOT 3008

Stor SUV med en stærk personlighed, som ses ved første øjekast!

Hvad er en Crossover?

En crossover er i praksis en krydsning mellem to biltyper fx en SUV og en stationcar. Crossoveren deler ofte flere personlighedstræk med SUV’en i form af en høj siddeposition og stort udsyn.

 

FIRE FORDELE VED EN CROSSOVER:

 • Nem indstigning
 • Godt udsyn
 • Praktisk i hverdagen
 • Mere unikt design

Hvem køber en bil med høj indstigning?

 

Der er flere grupper af mennesker, der kan være interesserede i at købe en bil med høj indstigning. En bil med høj indstigning tilgodeser nemlig mange forskellige behov:

Ældre, der ønsker nem indstigning

 

Når man kommer op i alderen, ændrer ens behov sig, og når det kommer til valg af bil, er det vigtigt at tage disse behov med i sine overvejelser, da man typisk beholder den nye bil over en længere årrække.

Derfor er en bil med høj indstigning en ældrevenlig bil:

 • Nemmere ind- og udstigning: SUV’en eller crossoveren har en højere indstigning end en traditionel bil, hvilket kan gøre det nemmere for ældre personer at komme ind og ud af bilen, da de ikke skal bøje sig så meget eller har besvær med at rejse sig, når de skal ud af bilen.
 • Bedre udsyn: På grund af den høje indstigning vil man typisk også have en højere siddeposition, hvilket kan give ældre personer bedre udsyn over trafikken og omgivelserne. Dette skaber mere tryghed i trafikken og kan gøre det nemmere for dem at køre bil.

 

Børnefamilien, der ønsker praktik i hverdagen

 

En anden gruppe, hvor høj indstigning er yderst populært, er hos børnefamilierne. Børnefamilier tilvælger typisk disse biler på grund af følgende årsager:

 • Plads: SUV’er tilbyder typisk mere plads i kabinen og i bagagerummet end en traditionel stationcar, hvilket kan være attraktivt for børnefamilier, der skal transportere børn og deres udstyr.
 • Nemmere ind- og udstigning: Biler med en højere indstigning gør det lettere at få et barn ind og ud af autostolen, da man ikke skal bøje sig så meget.
 • Sikkerhed: SUV’er er typisk større og tungere end en traditionel bil, hvilket kan give børnefamilier mere beskyttelse i tilfælde af en ulykke.

 

Pendleren, der ønsker godt udsyn og komfort

 

Selvom bilerne med høj indstigning ikke er kendt for at have den bedste brændstoføkonomi, grundet deres manglende aerodynamiske form, så er den på mange punkter alligevel en god pendlerbil.

 

 • Komfort: De større SUV’er har typisk et højt komfortniveau, hvilket inkluderer komfortfunktioner som fx justerbare sæder, gode infotainmentsystemer, adaptiv fartpilot, hvilket kan gøre det nemmere og mere behageligt for pendlere at køre lange afstande.
 • Sikkerhed: Når man tilbringer mange timer på vejen, er det betryggende at vide at man er godt beskyttet skulle man være uheldig at blive involveret i et uheld. De større biler er som sagt typisk tungere end en traditionel bil, hvilket kan give pendlere mere beskyttelse i tilfælde af en ulykke. De større biler kommer typisk ligeledes med mere aktivt sikkerhedsudstyr, som kan forhindre ulykker i at ske.
 • Udsyn: En højere siddeposition giver pendlere bedre udsyn over trafikken og omgivelserne. Dette gør det nemmere at køre og navigere i trafikken.

FIND DIN BIL MED HØJ INDSTIGNING

Uanset om du er på udkig efter en stor eller lille bil med høj indstigning, finder du den hos Wismo. Vores udvalg rummer både store, mellemstore og små SUV’er samt crossovers og alle vores modeller er nøje udvalgt.

FIND DIN NYE BIL MED HØJ INDSTIGNING 

Uanset om du er på udkig efter en stor eller lille bil med høj indstigning, finder du den hos Wismo. Vores udvalg rummer både store, mellemstore og små SUV’er samt crossovers og alle vores modeller er nøje udvalgt.

Ring til kundeservice

Telefon: + 45 88 53 38 00

Mandag-fredag: 9:00 - 15:30.
Helligdage: Lukket.
Har du brug for hjælp?
Luk