OM WISMO

WISMO er udviklet af Auto.nu og en del af K.W. Bruun Koncernen – En af Nordens største bilimportører.

 

OM WISMO

HVEM STÅR BAG WISMO?

WISMO er en del af K. W. Bruun & Co., en familiefondsejet koncern med rødder helt tilbage til 1914, hvor stifter K.W. Bruun solgte de allerførste biler.

I dag er vi en af Nordens største bilimportører med bil- og reservedelsimport af bilmærkerne Peugeot, Citroën, DS, Opel og Mitsubishi i Danmark og Sverige og Fiat, Alfa Romeo, Hongqi, Voyah og Jeep i Danmark samt værkstedskæden Quickpoint. Koncernens fokusområder er bilimport, digital innovation og investering.

WISMO GØR DIT BILKØB NEMMERE

WISMO står for WISE MOBILITY og er udviklet af Auto.nu med henblik på at gøre bilkøbet nemmere for dig.

Hos WISMO guider vi dig til den rette bil og du får al den viden og hjælp, du har brug for til at skræddersy og gennemføre din bilhandel online. Vi har mange års erfaring i bilbranchen. Med den samme opdaterede viden og indsigt, som hos de autoriserede mærkeforhandlere, kan vi træde til uanset hvor i din bilhandel, du ønsker det.

SØG PÅ TVÆRS AF MÆRKER

Med vores udvalg af biler er vi sikre på, at vi også har en til dig.

KØB, FINANSIER ELLER LEASE

Vi viser dig mulighederne, så du kan vælge den rette løsning.

RESERVER BILEN ONLINE

Find, konfigurer og reserver bilen online når det passer dig.

DEDIKERET KUNDESERVICE

Vores kunderservice træder gladeligt til når du har brug for hjælp.

VÆLG MELLEM NEDENSTÅENDE MÆRKER

Se priser her

Se priser her

Se priser her

Se priser her

Se priser her

Se priser her

Se priser her

Se priser her

Se priser her

 

FIRE GENERATIONERS FAMILIEVÆRDIER
Ordentlighed, købmandskab og dedikerede medarbejdere
K.W. Bruun & Co A/S er en dansk familiefondsejet koncern med rødder tilbage til 1914, hvor stifter K.W. Bruun solgte sine første biler. I dag udgør koncernen 5 divisioner i Danmark og Sverige og beskæftiger ca. 900 dygtige og ambitiøse medarbejdere, der med en effektiv forretningstilgang, ordentlighed og godt købmandskab skaber forudsætningen for vores succes og vores fremtid.

DE 5 DIVISIONER I K.W. BRUUN KONCERNEN
K.W. Bruun Import A/S er en af Nordens største bilimportører med bil- og reservedelsimport af bilmærkerne Peugeot, Citroën, DS, Opel og Mitsubishi i Danmark og Sverige og Fiat, Fiat Pro, Alfa Romeo, Jeep ,Hongqi og Voyah i Danmark. K.W. Bruun Import er samtidig en moderne logistikvirksomhed med logistikcentre i Greve og Stockholm, der varetager distribution af reservedele og tilbehør til vores netværk på over 500 forhandlere og værksteder. K.W. Bruun NxT A/S har fokus på udvikling af digitale forretningskoncepter blandt andet relateret til mobilitet og formidling, herunder Bilabonnement og auto.nu samt handel med og montering af reservedele gennem Quickpoint.

Investeringsaktiviteten i koncernen varetages dels af K.W. Bruun Invest A/S med investering og drift af velbeliggende boligudlejningsejendomme samt investering i værdipapirer og alternative investeringer og dels af K.W. Bruun Collection A/S med en portefølje af klassiske investeringsbiler. Koncernens passion for biler gennem mere end 100 år kulminerer i Classic Car House A/S; et unikt oplevelsesunivers med op til 250 smukke klassiske biler, bilhotel, værksted, bilhandel, Willys Bistro & Diner samt møde- og selskabslokaler i helt særlige rammer.

www.kwbruun.com

Ring til kundeservice

Telefon: + 45 88 53 38 00

Mandag-fredag: 9:00 - 15:30.
Helligdage: Lukket.
Har du brug for hjælp?
Luk